Connect with us

Actualitat

La platja de la Costa dels Pins ja disposa de wi-fi gratuït

La platja de la Costa dels Pins ja disposa de wi-fi gratuït

La Regidoria de Turisme de Son Servera ha apostat un any més perquè les platges del municipi disposin de més serveis i millores pels usuaris

El departament de Turisme de Son Servera treballa, des de fa mesos, per tenir les platges del municipi acondicionades de cara al pròxim estiu i tenir a punt totes les novetats per ser estrenades.

Novetats de la temporada

Aquest any 2019 continua la millora i renovació d’equipaments. En primer lloc, s’han incorporat al HISUNPOINT, l’innovador projecte que ofereix mesures personalitzades per prendre el sol amb garanties i instal·lat la temporada passada, carregadors per a mòbils, afegint així un component extra al servei i facilitant les comunicacions a les persones usuàries.

En aquest mateix sentit, enguany, la platja de la Costa dels Pins ja disposa de wi-fi gratuït a disposició de totes les persones usuàries, que a més podran llogar caiacs i disposarà d’un reforç del servei de socorrisme en hores de més afluència de la temporada alta per oferir una platja encara més segura.

Una altra de les noves mesures destacades respon a la intenció de seguir fent de Cala Bona una platja accessible. Així, els díptics informatius ja tenen una nova imatge: no només han canviat el disseny, sinó que s’ha incorporat un codi QR que permet la seva lectura amb veu, és a dir, que persones amb dificultats visuals puguin accedir fàcilment al contingut. A més, estan explicats en quatre idiomes: català, castellà, anglès i alemany.

Seguint amb aquesta línia, s’afegiran més activitats inclusives a la platja de Cala Bona com l’ aiguagym. Activitats destinades a persones amb alguna discapacitat però que també estaran a disposició dels escolars de la zona.

La platja de Cala Bona disposarà aquest any de més activitats dins l’aigua, com l’aiguagym

A més, enguany, tant la platja de la Costa dels Pins com la de Cala Bona disposaran d’una zona exclusiva per a massatges.

page1image1907856640Zona d’accés a cans

Finalment, una altra de les novetats més importants d’aquesta temporada és la creació de la nova zona exclusiva, delimitada i ben senyalitzada a la platja de sa Marjal que permet l’accés als cans amb les mateixes condicions que a la via i als espais públics, fet que suposa estar identificats, evitar danys de l’espai públic o que el responsable en reculli les deposicions immediatament, entre altres. La zona disposa d’uns cartells informatius de normes d’ús en quatre idiomes, un dispensador de bosses per a la recollida dels excrements i un contenidor. Aquesta és una mesura que dona resposta a moltes peticions i també un altre valor afegit tant per a residents com a turistes de la zona.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com