Connect with us

Oci i Cultura

Bona música i bon menjar, claus de la Nit CARRIÓArt

Bona música i bon menjar, claus de la Nit CARRIÓArt

Quatre artistes carrioners exposaren gravats, pintura i dibuixos, que tots els visitants pogueren contemplar

Un any més la gastronomia, la música i la cultura s’han trobat a Son Carrió amb motiu de les festes patronals. Va ser dissabte passat a la Nit CARRIÓArt, on el bon menjar acompanyat per una programació musical molt festiva i la cultura es juntarem en els carrers més centrics del nucli urbà. La plaça de l’església va ser il.luminada per a l’ocasió a càrrec d’en Marc Mosso. Quatre artistes carrioneres, na Issis Sànchez, Juana Maria Van Dasselaar, Núria Font i Mª Àngeles López i un llorencí, en Biel Parreta, exposaren gravats, pintura i dibuixos, que tots els visitants pogueren contemplar. 

Quatre artistes carrioneres, na Issis Sànchez, Juana Maria Van Dasselaar, Núria Font i Mª Àngeles López i un llorencí, en Biel Parreta, exposaren gravats, pintura i dibuixos, que tots els visitants pogueren contemplar.
Bon menjar a càrrec dels restaurants, Es Mollet, Cala Moreia, Es Torrent, Can Thomas, Cas Patró i Cuixot de porc. Les actuacions musicals de Jazzteuband i Masé Jara quartet van acabar d’arrodonir la vetlada.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència