Connect with us

Oci i Cultura

Bona música i bon menjar, claus de la Nit CARRIÓArt

Bona música i bon menjar, claus de la Nit CARRIÓArt

Quatre artistes carrioners exposaren gravats, pintura i dibuixos, que tots els visitants pogueren contemplar

Un any més la gastronomia, la música i la cultura s’han trobat a Son Carrió amb motiu de les festes patronals. Va ser dissabte passat a la Nit CARRIÓArt, on el bon menjar acompanyat per una programació musical molt festiva i la cultura es juntarem en els carrers més centrics del nucli urbà. La plaça de l’església va ser il.luminada per a l’ocasió a càrrec d’en Marc Mosso. Quatre artistes carrioneres, na Issis Sànchez, Juana Maria Van Dasselaar, Núria Font i Mª Àngeles López i un llorencí, en Biel Parreta, exposaren gravats, pintura i dibuixos, que tots els visitants pogueren contemplar. 

Quatre artistes carrioneres, na Issis Sànchez, Juana Maria Van Dasselaar, Núria Font i Mª Àngeles López i un llorencí, en Biel Parreta, exposaren gravats, pintura i dibuixos, que tots els visitants pogueren contemplar.
Bon menjar a càrrec dels restaurants, Es Mollet, Cala Moreia, Es Torrent, Can Thomas, Cas Patró i Cuixot de porc. Les actuacions musicals de Jazzteuband i Masé Jara quartet van acabar d’arrodonir la vetlada.

Valora aquest article
>
Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *