Connect with us

Actualitat

Més + Esquerra promet més control de les concessions de neteja, platges i enllumenat públic de Manacor

Més + Esquerra promet més control de les concessions de neteja, platges i enllumenat públic

“Farem complir els contractes”, diu Sebastià Llodrà

Sebastià Llodrà Més + Esquerra Manacor

Segons Llodrà, “és evident que hi ha una relació entre la brutor i la manca de civisme però, si un paper és al mateix lloc durant una setmana, hi ha un clar incompliment del contracte” per part de l’empresa de neteja.

Més + Esquerra s’ha mostrat partidari al llarg de tota aquesta legislatura que acaba de la necessitat de municipalitzar el servei de la neteja urbana de Manacor. La formació ecosobiranista ha denunciat en reiterades ocasions determinats incompliments per part de l’empresa adjudicatària del servei. Pagam 2 milions d’euros a l’any però el municipi està brut”, manifesta Sebastià Llodrà, membre de la candidatura de Més + Esquerra a Manacor.

Segons Llodrà, “és evident que hi ha una relació entre la brutor i la manca de civisme però, si un paper és al mateix lloc durant una setmana, hi ha un clar incompliment del contracte” per part de l’empresa de neteja. El regidor denuncia que en altres concessions com les de les platges o l’enllumenat “passa exactament el mateix”. “Els que han governat els darrers 20 anys no han fet res per revertir aquesta situació” ha lamentat Llodrà en un vídeo difós per la candidatura a les xarxes. Es comprometen a establir un major control de les concessions municipals i fer complir els contractes.

 

Són tendència