Connect with us

Comunitat

Rodrigo de Santos processat per violar set vegades a un pres en l’ONG on treballava

El magistrat instructor del cas ha imposat a l’ex polític del PP una fiança de 44.000 euros com a indemnització per danys morals a les seves víctimes

Un jutge de Madrid ha dictat una ordre de processament contra Javier Rodrigo de Santos, exregidor de l’Ajuntament Palma amb el Partit Popular, per set violacions i dos delictes més d’agressió sexual.

Segons publica aquest dilluns el digital eldiario.es, el magistrat considera que l’expolític conservador, que ja ha estat condemnat per utilitzar una targeta municipal en un prostíbul i per abusos a menors a Palma, va utilitzar el seu lloc de treball en una ONG per a abusar d’almenys dos presos en semillibertat, als quals amenaçava amb retornar-los a la presó de no accedir a les seves peticions.

Segons la resolució judicial, De Santos va fer valer la seva condició de coordinació d’un programa de l’ONG Horizontes Abiertos per a “sota l’amenaça d’emetre informes desfavorables que determinarien la consegüent pèrdua dels permisos per part del centre penitenciari” per a obligar a una de les víctimes “en set ocasions a mantenir relacions sexuals amb ell, consistents en tots els casos en la realització de fel·lacions a aquest intern, obligant-lo a continuació al fet que aquest li realitzés penetracions anals, usant preservatiu”, segons l’acte al qual ha tingut accés eldiario.es.

A una segona víctima, l’expolític del PP li va realitzar tocaments també baix amenaça de retirar-li una sèrie de drets, de permisos i visites dels quals gaudia en la presó.

El magistrat instructor ha imposat a Rodrigo de Santos una fiança de 44.000 euros com a indemnització per danys morals a les seves víctimes. A més, li manté les dues compareixences mensuals en el jutjat i la prohibició de sortir de l’Estat.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència