Connect with us

Actualitat

Catalina Riera: “Farem un Manacor actiu i participatiu”

Catalina Riera: "Farem un Manacor actiu i participatiu"

La candidata d’El Pi a la batlia ha encetat la campanya del 26M a la plaça de Santa Catalina, barriada on ella resideix i mateix indret on ja ho va fer ara fa 4 anys

Aquest divendres vespre El Pi Manacor ha celebrat l’inici de la campanya per les eleccions municipals del 26M. A l’acte, celebrat a la plaça de Santa Catalina, mateix indret on ja ho va fer ara fa 4 anys, hi han estat presents gairebé la totalitat dels membres de la candidatura regionalista a Manacor que encapçala, Catalina Riera.

Catalina Riera: "Farem un Manacor actiu i participatiu"

Riera ha destacat la creació del segell “Producte de Manacor” que integraria la diversitat de productes que s’elaboren en el municipi, a l’hora de promocionar-se més enllà de la territorialitat del municipi.

El President del partit a Manacor i número dos de la candidatura, Jaume Mut, ha obert el torn d’intervencions destacant el grup de persones que formen part de la candidatura. A continuació ha agafat el relleu la candidata, Catalina Riera, qui al llarg de la seva intervenció ha destacat (fet reforçat amb la projecció d’un vídeo) bona part de les millores que s’han executat durant la legislatura que acaba i principalment durant el seu mandat al capdavant de la batlia. A convidat als assistents a l’acte ha llegir-se el programa de govern que inclou “fins a 100 propostes de futur per Manacor”. Riera ha manifestat la seva voluntat de “fer un Manacor actiu i participatiu, perquè tenim tots els ingredients necessaris per fer-ho”, referint-se a les persones, entitats, associacions i també empreses que fan feina cada dia per millorar el municipi en tots els seus àmbits. La candidata ha afegit que la tasca de “l’Ajuntament ha de basar-se en aprofitar tots aquests recursos per aconseguir un Manacor potent i que es consolidi com a capital de comarca”. També ha parlat de posar en marxa polítiques encaminades en potenciar als nous emprenedors, la voluntat de crear rutes turístiques per treure profit del patrimoni cultural de Manacor i la creació del segell “Producte de Manacor” que integraria la diversitat de productes que s’elaboren a la capital del Llevant, a l’hora de promocionar-se més enllà de la territorialitat del municipi. També ha dedicat unes paraules en favor del petit comerç i dels productes de proximitat.

Catalina Riera ha manifestat la seva voluntat de “fer un Manacor actiu i participatiu, perquè tenim tots els ingredients necessaris per fer-ho”, referint-se a les persones, entitats, associacions i també empreses que fan feina cada dia per millorar el municipi en tots els seus àmbits

Riera ha resumit bona part del programa polític d’El Pi per Manacor en quatre paraules: “Volem un municipi tranquil, segur, sostenible i accessible”. Per això, ha dit que disposen d’un equip de primera amb unes propostes “molt potents” que aglutinen a bona part dels ciutadans de Manacor.

Jaume Font El Pi.

Ha tancat l’acte, el President del partit i candidat a la presidència del Govern, Jaume Font, qui ha destacat en el seu discurs que “El Pi no cerca ni tampoc vol cadires en el Govern.

Ha tancat l’acte, el President del partit i candidat a la presidència del Govern, Jaume Font, qui ha destacat en el seu discurs que “El Pi no cerca ni tampoc vol cadires en el Govern. El que de veritat volem és influir per aconseguir acabar d’una vegada per totes amb el greuge comparatiu que els ciutadans de les Illes hem sofert respecte a altres ciutadans de la Península des de fa anys”. Ha assegurat que el seu principal propòsit és aconseguir “que aquesta comunitat sigui respectada d’una vegada per sempre amb un finançament just”.

Jaume Font: “El Pi no cerca ni tampoc vol cadires en el Govern”

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència