Connect with us

Actualitat

Els còmics s’obren pas en la política de Manacor

Els còmics s'obren pas en la política de Manacor

Unides Podem intenta captivar als votants més joves del municipi

S’anomena ‘Grim Team‘ i és un còmic creat per Unides Podem de Manacor per tal d’intentar arribar als votants més joves del municipi. Els principals protagonistes són els cinc primers integrants de la candidatura municipal, encapçalada per Carles Grimalt o “Mr Grimalt” segons el personatge creat per l’ocasió amb més pur estil Batman. Proposen posar en marxa una Xarxa de Casals de Joventut repartits per tot el municipi, fomentar la creació d’una ràdio municipal, impulsar l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport sostenible, fomentar la pràctica de l’activitat física, crear un espai per al públic intergeneracional i donar protagonisme als E-Sports (esports electrònics), entre altres mesures.

Unides Podem Manacor.

El cap de llista, Carles Grimalt, acompanyat d’Andrea Ortíz i Miquel Servera, han presentat aquest divendres alguns dels eixos centrals del seu programa de govern de cara al 26M.

El cap de llista, Carles Grimalt, acompanyat d’Andrea Ortíz i Miquel Servera, han presentat aquest divendres alguns dels eixos centrals del seu programa de govern de cara al 26M. En termes generals, preveuen fer arribar l’aigua potable a tots els nuclis del municipi, posar en marxa un pla de xoc de neteja, garantir la transparència i la participació ciutadana, així com crear la figura del policia de proximitat, entre altres mesures.

Proposen posar en marxa una Xarxa de Casals de Joventut repartits per tot el municipi, fomentar la creació d’una ràdio municipal, així com impulsar l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport sostenible, entre altres mesures dirigides als joves

 

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència