Connect with us

Actualitat

Més + Esquerra comença la campanya celebrant una trobada amb els mitjans de Manacor

Més + Esquerra comença la campanya electoral celebrant una trobada amb els mitjans locals de Manacor

Joan Llodrà, s’ha acomiadat dels periodistes agraint-los la seva tasca i dedicació

El primer acte públic de la candidatura de Més + Esquerra a Manacor, amb motiu de la campanya del 26M, ha tingut lloc aquest divendres a la seu del partit, celebrant una trobada amb els mitjans locals que acostumen a tractar la informació municipal. A la trobada hi han assistit bona part dels mitjans digitals i de premsa escrita de la ciutat. La candidatura que encapçala Miquel Oliver ha volgut conèixer de primera mà quines eren les necessitats informatives dels mitjans a l’hora de seguir el dia a dia de l’Ajuntament. La majoria dels periodistes han coincidit a l’hora de reivindicar més accessibilitat a l’activitat política del Consistori i la necessitat d’establir més vies de contacte entre els informadors i l’administració municipal. Els periodistes han lamentat les dificultats que es troben a l’hora de poder accedir a certs expedients informatius, principalment en matèria urbanística, o la nul·la comunicació dels acords que adopta la Comissió de govern de l’Ajuntament. Miquel Oliver, en cas de governar, s’ha compromès a tenir en compte aquestes necessitats plantejades per els periodistes i establir més mecanismes de comunicació mitjançant la pàgina web del Consistori.

Més + Esquerra comença la campanya electoral celebrant una trobada amb els mitjans locals de Manacor

Miquel Oliver, en cas de governar, s’ha compromès a tenir en compte aquestes necessitats plantejades per els periodistes i establir més mecanismes de comunicació mitjançant la pàgina web del Consistori.

En el transcurs de l’acte, el fins aleshores regidor, Joan Llodrà, s’ha acomiadat dels periodistes agraint-los la seva tasca i dedicació. Llodrà, número 2 a les llistes de la candidatura de Més + Esquerra en el 2016, abandona la política municipal. El polític manacorí és un dels integrants de la llista de Bel Busquets al Consell de Mallorca.

A l’acte també hi han assistit altres membres de la candidatura de la formació ecosobiranista a Manacor, com Carme Gomila i Sebastià Llodrà. La candidatura confia poder superar els 5 regidors obtinguts a les darreres eleccions municipals. Oliver ha manifestat la seva voluntat de fer una campanya basada en “escoltar, proposar i debatre”.

La candidatura que encapçala Miquel Oliver confia poder superar els 5 regidors obtinguts a les darreres eleccions municipals

Són tendència