Connect with us

Societat

Anuncien més accions de la campanya #nosiguisase

Aquesta campanya va dirigida a joves majors de 18 anys i adults que gaudeixen de les festes populars

El Pla d’Addiccions i Drogodependències de les Illes Balears (PADIB) de la Direcció General de Salut Pública i Participació té previst incrementar enguany de 10 a 20 les accions informatives de la campanya #nosiguisase, gràcies a la bona acollida que va rebre l’any passat.

Aquesta campanya va dirigida a joves majors de 18 anys i adults que gaudeixen de les festes populars, per tal de sensibilitzar-los en la prevenció del consum abusiu de l’alcohol, partint de l’emissió de missatges preventius i de reducció de risc, utilitzant les xarxes socials i diferent material gràfic.

Així ho ha explicat la coordinadora de Drogodependències, Francisca Bibiloni, qui ha destacat que durant el 2016 es varen instal·lar taules informatives en una desena de punts de les Illes Balears (Alaró, Binissalem, Bunyola, Felanitx, Ferreries, Formentera, Sant Antoni de Portmany, Sencelles, Sineu i Sóller) aprofitant la celebració de revetlles i altres festes populars.

Es calcula que, de mitjana, devers 300 persones visitaren cada una d’aquestes taules informatives i, a més, es varen distribuir 4.000 cartells, 7.000 targetes amb missatges informatius, 4.500 preservatius, 3.000 xapes i 3.000 bosses.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència