Connect with us

Actualitat

Llucmajor posarà en marxa 3 nous punts verds per tal d’acabar amb els abocaments descontrolats

àrees d'aportació de residus

El Consistori treu a licitació la gestió d’aquests nous espais, dels parcs verds, transport de deixalleries, voluminosos i restes de poda per 967.000 euros

L’Ajuntament de Llucmajor ha tret a licitació la gestió i vigilància de 3 noves àrees d’aportació de residus que crearà en el nucli urbà de Llucmajor per tal de posar fi als abocaments que s’ocasionaven en els punts de recollida amb contenidors ubicats a diferents indrets del nucli urbà i que, a hores d’ara, estan gairebé tots retirats. El cost d’aquest servei és de 967.000 euros per un any prorrogable a un any més.

Aquestes noves àrees d’aportació de residus estaran ubicades en el polígon industrial de Son Noguera, a la zona de l’aparcament del poliesportiu de Llucmajor i a la rotonda del cementiri.

El regidor de Manteniment de l’Ajuntament de Llucmajor, Bernadí Vives, explica que “l’empresa concessionària disposarà d’un vigilant de seguretat a cada àrea, 12 hores diàries i els set dies de la setmana”. Vives apunta que “pensam que amb les ubicacions que hem elegit de forma estratègica i amb aquests horaris, aquestes àrees d’aportació ens permetran acabar amb els abocadors incontrolats en què s’havien convertit molts de punts de recollida amb contenidors i que eliminarem per acabar amb el mal ús i la conseqüent mala imatge pel municipi”.

Aquestes noves àrees d’aportació de residus estaran ubicades en el polígon industrial de Son Noguera, a la zona de l’aparcament del poliesportiu de Llucmajor i a la rotonda del cementiri

Els residus autoritzats en aquestes àrees seran paper i cartó, envasos lleugers, vidre, orgànic, rebuig i restes d’oli vegetal, i roba usada.

La gestió i vigilància d’aquestes noves àrees d’aportació, està inclosa en la nova licitació publicada per l’Ajuntament de Llucmajor, que inclou a més la gestió dels parcs verds, el servei de gestió i transport de residus de les deixalleries municipals de Llucmajor i així com la recollida dels residus voluminosos i restes de poda del municipi de Llucmajor.

Els residus autoritzats en aquestes àrees seran paper i cartó, envasos lleugers, vidre, orgànic, rebuig i restes d’oli vegetal, i roba usada

Pel que fa a la gestió i vigilància dels parcs verds de Llucmajor, S’Arenal i Sa Costa, l’empresa contractista haurà de mantenir obert al públic, com a mínim, en l’horari que es presenta a continuació cada un dels parcs verds:

– Temporada alta: (1 d’abril a 31 d’octubre) 8:00 a 20:00 hores de dilluns a dissabte i de 8:00 a 14:00 hores els diumenges.
-Temporada baixa: (1 novembre a 31 de març) 8:00 a 18:00 hores de dilluns a diumenges.

NOU SERVEI DE DESBROSSAMENT

Per altra banda, l’Ajuntament de Llucmajor també treu a licitació el servei de desbrossament dels camins públics de tot el terme municipal. El termini d’aquest con- tracte és de 5 mesos i per un valor de 60.000 euros prorrogable a 5 mesos més.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència