Connect with us

Comunitat

Natalia Sánchez hauria demanat ajuda a uns turistes per a abandonar París

"Natalia es trobava bé quan ha estat trobada però molt desorientada"

La jove mallorquina es troba ingressada en un hospital psiquiàtric de la capital francesa

Natalia Sánchez Uribe, que va ser trobada aquest dimecres en un hospital de París després d’una setmana desapareguda hauria demanat ajuda a uns turistes per poder abandonar la capital francesa el mateix dia que se li va perdre la pista.

La jove, que fa dies que es troba ingressada en un hospital psiquiàtric, va coincidir el mateix dia de la seva desaparició amb una parella de turistes espanyols als quals hauria demanat ajuda per a abandonar París. La jove estudiant d’Erasmus, a la qual li falten dues setmanes per a acabar la seva estada en la capital francesa, es va trobar amb la parella en un autobús i, després d’entaular conversa, els va demanar ajuda per a poder abandonar l’Estat francès.

Actitud estranya i desconfiança

Segons ha comptat la parella van detectar en Natalia una actitud estranya i van tractar de tranquil·litzar-la però finalment la jove va mostrar desconfiança i va desaparèixer. A la seva arribada a Espanya, la parella va saber que els pares de la jove mallorquina la cercaven i van alertar a la Fundació QSD i a la Guàrdia Civil. La parella de turistes van poder constatar que la jove no duia pertinences.

 

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència