Connect with us

Actualitat

El Pi proposa un “Manacor tranquil, segur, accessible i sostenible” en el seu programa de govern

El Pi proposa un "Manacor tranquil, segur, accessible i sostenible" en el seu programa de govern

La candidata a la batlia, Catalina Riera, juntament amb Jaume Mut i Bel Febrer,  presentaren el full de ruta polític de cara al 26M “amb més de cent accions”

“El programa d’El Pi per a Manacor compta amb més de 100 accions que hem proposat a partir de la visió i l’experiència en la gestió que acumulam els regidors que hem ocupat responsabilitats de govern. Nosaltres governam a peu de carrer i escoltam la ciutadania, la gent que formam El Pi participam del teixit associatiu i social de Manacor, hem fet moltes trobades amb entitats i associacions i per això comptam amb moltes persones que han contribuït a elaborar aquest programa i han aportat les propostes que han de fer realitat el Manacor del futur”. Amb aquestes paraules, la candidata d’El Pi a la batlia de Manacor, Catalina Riera, desgranava els eixos essencials del seu programa de govern de cara a les pròximes eleccions municipals del 26M. Durant l’acte de presentació, que va tenir lloc a la seu del partit, Riera va estar acompanyada pel president de la junta local i número dos de la candidatura, Jaume Mut; i la secretària del partit i número tres de la llista d’El Pi a Manacor, Bel Febrer.

Riera va fer incís en què es tracta “d’un programa polític realista i il·lusionant”, considerant que “és el millor full de ruta que podem proposar per arribar a fer realitat el Manacor que tots i totes desitjam“, va afegir.

El primer apartat del programa dur per títol Manacor: un poble educador, inclusiu, creatiu i saludable. Entre altres mesures, proposa unificar i abaratir els preus de tots els menjadors escolars, a més d’impulsar el consum de productes locals. També contempla la redacció d’un projecte per recuperar el claustre com un gran espai cultural, a més d’un nou pavelló esportiu, afavorir l’ús de la bicicleta, així com obrir les instal·lacions esportives perquè tothom les pugui aprofitar. El programa de govern també preveu nous programes intergeneracionals per erradicar la soledat de les persones majors, nous programes respir per a famílies cuidadores o l’ampliació dels serveis d’atenció a les dones.

La candidata a la batlia, Catalina Riera, va fer incís en què es tracta “d’un programa polític realista i il·lusionant”

El segon dels quatre eixos del programa que proposa El Pi fan referència a un “Manacor tranquil, segur, accessible i sostenible”. En aquest sentit Bel Febrer va apostar “per la millora constant dels espais i serveis públics” i per aquest motiu proposa “proveir el municipi d’aigua potable, executar un pla de millora de voravies, la remodelació integral de les avingudes d’Es tren, Es torrent i Via Portugal, el cobriment de la tercera fase del torrent, dotar de càmeres de vigilància les zones de vianants i els parcs municipals, instal·lar desfibril·ladors o implantar màquines de reciclatge d’envasos amb incentiu”.

El tercer i quart apartat del programa va ser exposat per Jaume Mut. “Farem feina per aconseguir un poble actiu i participatiu i ens comprometem a ser un model de bon govern”, va declarar. A més de promoure la participació ciutadana “crearem el consell municipal de joves, impulsarem els projectes Viu el barri i Viu el poble, crearem el segell Producte de Manacor, ampliarem el sòl disponible i els usos permesos al polígon, definirem el pla d’atracció d’inversions, posarem en marxa un sistema d’incidències participatiu o ampliarem els tràmits que la ciutadania pot fer en línia”.

El Pi iniciarà les dues setmanes de campanya electoral, aquest pròxim divendres, dia 10, amb un acte central a la plaça de Santa Catalina de Manacor, a partir de les 20,30 hores.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència