Connect with us

Agenda

Projecció de la pel·lícula ‘The Great Buster’ al Conservatori de Manacor

Projecció de la pel·lícula 'The Great Buster' al Conservatori de Manacor

Aquest pròxim dissabte, 11 de maig, a les 19.00 hores

Documental sobre la vida i obra de Buster Keaton, el gran artista de l’era daurada del cinema mut a Hollywood juntament amb Charles Chaplin. La influència de les seves pel·lícules, com “El maquinista de la General”, “El héroe del río” o “El moderno Sherlock Holmes”, va molt més enllà de la comèdia i s’estén per tota la història del cinema fins a l’actualitat.

Millor Documental en el Festival de Venècia. Dirigeix Peter Bogdanovich, un dels cineastes més interessants sorgits a Estats Units a la fi dels 60 i nominat a l’Oscar per “La última película”. Cinèfil empedreït i estudiós de la història del cinema americà clàssic, són imprescindibles els seus llibres-entrevista sobre John Ford, Orson Welles i Fritz Lang.

Documental sobre la vida i obra de Buster Keaton, el gran artista de l’era daurada del cinema mut a Hollywood juntament amb Charles Chaplin

Entrada de francOrganitzen:  39 escalons, BCN Film Festival, Federació Catalana de Cineclubs i Departament de Cultura de l’Ajuntament de Manacor. Amb la col·laboració del Conservatori de Manacor.

Són tendència