Connect with us

Comunitat

El Govern proposa que les Illes puguin tenir un observatori de turisme sostenible

El Govern proposa que les Illes puguin tenir un observatori de turisme sostenible

Actualment, Navarra acull l’únic observatori de turisme sostenible de l’Estat; a tot el món n’hi ha 25

La vicepresidenta i consellera d’Innovació, Recerca i Turisme, Bel Busquets, i el director gerent de l’Agència d’Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB), Jaume Alzamora, s’han reunit aquest dimarts a Madrid amb el director executiu de l’Organització Mundial del Turisme (OMT), Manuel Butler. Durant la trobada, la vicepresidenta ha proposat que les Illes Balears puguin tenir un observatori de turisme sostenible en un futur pròxim.

La xarxa internacional d’observatoris de turisme sostenible de l’OMT supervisa l’impacte econòmic, ambiental i social del turisme a les destinacions i basa la gestió del turisme en dades reals i científiques. Actualment, Navarra acull l’únic observatori de turisme sostenible de l’Estat espanyol (a tot el món n’hi ha 25). La vicepresidenta del Govern ha defensat la necessitat de comptar amb dades reals des d’una destinació mediterrània consolidada com les Illes Balears que, a més, té la sostenibilitat en el centre de les seves polítiques.

El representant de l’OMT, per la seva banda, ha vist amb bons ulls la iniciativa balear i ha animat el Govern a presentar la candidatura.

La xarxa internacional d’observatoris de turisme sostenible de l’OMT supervisa l’impacte econòmic, ambiental i social del turisme a les destinacions i basa la gestió del turisme en dades reals i científiques

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència