Connect with us

Comunitat

Troben els efectes personals de Natalia Sánchez, l’estudiant mallorquina desapareguda a París

Denuncien la desaparició d'una estudiant de 22 anys a París, els pares de la qual resideixen a Mallorca

La policia francesa va aconseguir recuperar aquest dilluns la seva motxilla, amb el mòbil i l’ordinador en un parc situat a prop de la Sorbona, on estudiava economia amb una beca Erasmus

La Gendarmeria francesa cerca Natalia Sánchez, la jove mallorquina, de 22 anys, desapareguda fa uns dies a París. Aquest dilluns trobaren la seva motxilla, amb l’ordinador i el telèfon mòbil, a prop de la Universitat. La jove havia acabat el contracte de lloguer del on vivia fins ara i estava fent la mudança a la casa d’una amiga.

La jove va desaparèixer a París la setmana passada i des d’aleshores no ha donat senyals de vida. Una de les amigues de Natalia ha reconegut a diversos mitjans que feia un mes que la jove se sentia perseguida i que havia manifestat la seva voluntat de tornar a Mallorca perquè se sentia sola i aclaparada. Els pares de la jove també s’han desplaçat a París per seguir de prop la investigació. Els pares de Natalia han demanat als mitjans que la desaparició de la seva filla no es converteixi en un circ.

Els pares de Natalia han demanat als mitjans que la desaparició de la seva filla no es converteixi en un circ

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com