Llucmajor treu a licitació el servei de gestió de la canera municipal
Connect with us

Actualitat

Llucmajor treu a licitació el servei de gestió de la canera municipal

Llucmajor treu a licitació el servei de gestió de la canera municipal

La nova adjudicatària haurà de donar servei els 365 dies de l’any i les 24 hores del dia , segons el Plec de condicions

L’Ajuntament de Llucmajor ha tret a licitació el contracte el servei de gestió de la canera municipal, que inclou la recollida d’animals domèstics (cànids, felins, equins, ovins i caprins i porcins) i exòtics abandonats o vagabunds. També inclou el control de plagues urbanes d’avifauna.

El valor estimat d’aquest concurs és de 250.000 € per dos anys de gestió del servei, prorrogables a dos anys més. La canera municipal de Llucmajor està ubicada en el camí de Son Gall i actualment disposa de 13 caneres, una caseta de perso- nal amb bany, oficina i dos magatzems.

El servei de recollida ha d’estar operatiu cada dia de l’any, les 24 hores del dia, inclosos els festius i, per aquest motiu, ha de disposar d’un telèfon 24 hores. L’adjudicatària d’aquest servei, haurà de disposar d’instal·lacions per allotjar els cans recollits a Llucmajor en cas d’urgència o de saturació de la canera municipal.

Entre altre material per a desenvolupar el servei, l’empresa contractista haurà de disposar d’incineradora pròpia, o compromís amb una d’existent per a la incineració d’animals. També haurà d’instal·lar càmeres de videovigilància a tot el recinte exterior de la canera, lector de xip, una persona amb permís oficial per disparar dards, material sanitari i de cures d’animals, etc.

El servei també fa especial menció a la gestió de les colònies de moixos, que es basarà en el procediment de captura, esterilització i retorn sempre que no hagin pogut ser donats en adopció.

El regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Llucmajor, Jaume Tomàs, ha expli- cat que “fins ara la canera municipal era gestionada per l’àrea de medi ambient amb dos operaris de l’Ajuntament que feia front al manteniment i totes les despeses que ocasionava el servei”. En aquesta línia, afegeix que “econòmicament pràcticament suposarà la mateixa despesa però amb la diferència que el servei serà donat per una empresa especialitzada que compta amb tots els mitjans i experiència i esperam que vagi en benefici dels usuaris i dels animals”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

ÚLTIMES NOTÍCIES

L’OPINIÓ DELS NOSTRES LECTORS

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com