Connect with us

Oci i Cultura

Manacor treu el seu potencial cultural i comercial a peu de carrer

Manacor treu el seu potencial cultural i comercial a peu de carrer

La V Mostra d’Escultura al carrer, la fira d’estocs, els tallers artístics per a infants i un espectacle de circ ompliren dissabte passat la plaça Ramon Llull i el centre de la ciutat

Manacor es mou amb la cultura i el comerç. Ho demostraren dissabte passat, dia 4 de maig, totes les persones que acudiren a les diferents activitats que se succeïren durant tota la jornada. La V Mostra d’escultura al carrer va desplegar art per la plaça de Ramon Llull i la Fira d’estocs omplí els carrers del centre d’oportunitats i bones ofertes.

Representants polítics amb alguns dels participants a la V Mostra d’Escultura al Carrer, celebrada dissabte passat a la Plaça des Mercat de Manacor.

 Manacor treu el seu potencial cultural i comercial a peu de carrer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La V Mostra d’Escultura al Carrer va dur fins a la plaça de Ramon Llull les obres de vuit artistes. “És una bona manera d’aprofitar i de mostrar tot el potencial que té Manacor en els àmbits cultural i comercial, som capital de comarca diades com aquesta fan que els manacorins i les manacorines siguem un poc més conscients d’aquesta realitat”, explicà la batlessa de Manacor, Catalina Riera.

Durant el matí de dissabte la Fira d’estocs va omplir de música i de bones ofertes els carrers del centre de vianants. Al ritme de les cançons que feien sonar Som Vinils, els comerços locals varen oferir gangues i oportunitats a tothom.

La mostra va comptar amb peces escultòriques dels autors Tomeu Simonet, Lucas Cruz Jardón, Toni de la Mata, Joan Oliver, Guillem Vicens, Victor Candela, Petrana Dimitrova i Antonio Serón. A més tot el públic que va acudir a la mostra va poder disposar d’un petit catàleg que explica cada obra i dona claus per a la seva interpretació.

 Les activitats per als més petits i dirigides a tota la família varen començar a partir de les 17 h amb els tallers d’art Junts Cream, que organitzà l’Ajuntament de Manacor en col·laboració amb Ennigulart i Calidoscopi. I la jornada acabà amb una actuació de circ. A les 19 h, a la plaça del Mercat, va acollir l’actuació de Des-equilibrats, que varen presentar l’espectacle Kinesi, que amb les seves acrobàcies va cloure les activitats de la jornada de dissabte.

>
Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ÚLTIMES NOTÍCIES