Connect with us

Actualitat

Manolo Galán, nou batle d’Artà

 Comprar es Canons, la construcció d’un nou PAC i el conveni de Bellpuig, fites del seu mandat

El socialista Manolo Galán ha pres possessió aquest dissabte com a nou batle d’Artà. Ho ha fet després de la renúncia de Bartomeu Gili, qui avui mateix també, en sessió plenària extraordinària ha deixat el càrrec després de dos anys de legislatura, complint d’aquesta forma el pacte firmat amb el PI i Alternativa per Artà.

En una sala de plens plena de gom a gom, Bartomeu Gili ha presentat davant el consistori la seva renúncia al càrrec de batle després d’esgotar els dos anys de legislatura que havia pactat amb el grup socialista i el grup Alternativa per Artà. El regidor del PI ha mostrat el seu agraïment a tot l’Ajuntament per aquests anys, i ha confiat seguir fent feina pel municipi. Gili fa més de deu anys que està dins l’Ajuntament artanenc.

Tolo Gili ha mostrat el seu agraïment a tot l’Ajuntament per aquests anys, i ha confiat seguir fent feina pel municipi.

L’oposició també ha coincidit en remarcar la bona feina del batle que surt i la seva faceta humana i compromesa. El grup d’unió d’Independents d’Artà, això si, en boca del seu portaveu, Jaume Alzamora, ha començat dient “sentir-se decebut” amb Gili. Amb tot però, han volgut agrair l’esforç i dedicació d’aquests anys.
Seguidament, s’ha dut a terme la presa de possessió del nou batle. En una nova sessió extraordinària; davant la secretaria de l’Ajuntament i el regidor de menor i de major edat s’ha procedit a la votació de candidats. Jaume Alzamora (UIA) i Manolo Galán (PSOE) s’han presentat a l’elecció què, com era d’esperar, ha guanyat el segon per 7 vots a favor, 1 abstenció i 5 vots en contra.

D’aquesta manera, Manolo Galán s’ha convertit oficialment en batle d’Artà. El ja batle ha volgut fer un agraïment generalitzat a família, companys i amics i ha rebut el suport de tota l’oposició que li han desitjat “sort i seny” en aquesta nova etapa. Manolo Galán també ha volgut ressaltar que seguirà fent feina per comprar es Canons, per la construcció del nou PAC i pel conveni de Bellpuig, i ha qualificat aquestes fites com a prioritats del seu mandat.

La presidenta del Govern Balear, Francina Amengol també hi ha volgut assistir per donar suport al company de partit.

A l’acte de possessió hi ha assistit una gran quantitat de membres del PSOE com Francesc Antich i altres batlles comarcals. La presidenta del Govern Balear, Francina Amengol també hi ha volgut assistir per donar suport al company de partit. En finalitzar l’acte; la presidenta ha volgut remarcar “la humanitat i bon fer” del nou batle i també ha aprofitat la presència dels mitjans per mostrar-se molesta amb el president de Govern, Mariano Rajoy, que avui serà a un acte del seu partit a Mallorca i no ha “tingut ni 10 minuts” per reunir-se amb la presidenta de les Illes. Segons Armengol això mostra “què no vol escoltar els problemes dels ciutadans de les Balears”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència