Connect with us

Comunitat

Denuncien la desaparició d’una estudiant mallorquina de 22 anys a París

Denuncien la desaparició d'una estudiant de 22 anys a París, els pares de la qual resideixen a Mallorca

La jove cursava una beca Erasmus a la capital francesa i la seva família i amics no tenen notícies d’ella des de dijous passat

Les autoritats franceses han obert una recerca, en col·laboració amb la Guàrdia Civil, per a tractar de localitzar a una estudiant de 22 anys que cursava una beca Erasmus a París i de la qual la seva família i amics no té notícies des de dijous passat.

Segons algunes fonts de la investigació, la jove Natalia Sánchez Uribe, estudiant de la facultat d’Economia i Empresa de la Universitat Autònoma de Barcelona, es trobava en la capital gal·la des de setembre, realitzant un curs Erasmus que concloïa en dues setmanes.

Des del perfil de Twitter de la Fundació QSD Desaparecidos Global demanen la col·laboració ciutadana per tal de saber alguna pista sobre la desaparició de la jove, després de ser vista per última vegada i de no contestar cap cridada telefònica des del dimecres 1 de maig.

Van ser els seus companys de pis els que van denunciar la seva desaparició davant la policia francesa i que els seus pares, residents a Mallorca i nascuts a Granada, ja s’han desplaçat a París per a seguir de prop les perquisicions. Segons QSD Global, la jove, d’1,62 metres d’alçada, pell obscura, cabells llargs castanys i un pírcing en el nas, residia al carrer Paul Fort, en el districte 14 i pròxim a la parada de metro de Porte D’Orleans.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com