Connect with us

Actualitat

L’ADT aprova sancions urbanístiques a Mallorca per un import superior als 800.000 euros

L'ADT aprova sancions urbanístiques a Mallorca per un import superior als 800.000 euros

La més elevada és per un veïnat de Montuïri que haurà de fer front a una multa de 345.400 euros per un habitatge en sòl rústic de 225 metres quadrats

L’Agència de Defensa del Territori de Mallorca (ADT) ha acordat 12 demolicions per obres il·legals a 10 municipis de l’illa, incloent quatre habitatges complets i tres piscines. Es tracta de quatre sancions que en conjunt superen els 800.000 euros.

La més elevada és la de Montuïri. El propietari haurà de fer front a una multa de 345.400 euros per un habitatge en sòl rústic de 225 metres quadrats, un porxo, una terrassa, un galliner i unes instal·lacions annexes a la piscina que no tenen llicència. El propietari ara té dos mesos, des que rebi la tramitació de la sanció, per presentar o bé el projecte de demolició o bé intentar aconseguir la llicència d’obres.

Un altre propietari ha estat sancionat a ses Salines amb una multa de 81.100 euros per un habitatge, un garatge i una terrassa pavimentada per no tenir llicència. Altres acords de restabliment afecten a obres executades en els municipis d’Algaida (2), i una segona edificació aixecada també de forma il.legal també a Montuïri.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència