Connect with us

Comunitat

El PSOE no prendrà cap decisió sobre acords de governabilitat fins després de les municipals

Unides Podem s’ofereix als socialistes per governar plegats, no només en l’àmbit estatal sinó també en l’autonòmic i municipal

Fins després del 26M no quedarà aclarit el mapa d’aliances del PSOE per investir Pedro Sánchez i per garantir-se una legislatura mínimament estable.

Ara mateix, la cúpula socialista dibuixa un escenari de govern en solitari amb pactes puntuals i guanya temps per intentar cercar, amb discreció, altres fórmules. Els socialsites veuen en els resultats del 28A un aval a la seva política de diàleg amb l’independentisme català i no descarta cap possibilitat que els permeti arribar a la majoria absoluta. Li falten cinc diputats per tenir una majoria còmoda.

Aquest mateix dimarts, Albert Rivera ha reiterat que el seu partit no farà president Pedro Sánchez. El líder de Cs ha rebutjat les pressions del món empresarial i de la banca per pactar amb els socialistes.

Mentres tant, Unides Podem ja s’ha oferit al PSOE per governar plegats, no només en l’àmbit estatal sinó també en l’autonòmic i municipal.

Són tendència