Connect with us

Agenda

Santanyí estrena ‘Bernat’, una comèdia sobre la identitat personal, familiar i social

Santanyí estrena 'Bernat', una comèdia sobre la identitat personal, familiar i social

Escrita per Jeroni Obrador amb cinc textos originals de Bernat Vidal i Tomàs, figura clau de les lletres catalanes a Mallorca

Bernat és una comèdia sobre la identitat escrita per Jeroni Obrador amb cinc textos originals de Bernat Vidal i Tomàs, figura clau de les lletres catalanes a Mallorca, que salten a l’escenari durant la funció com un meta teatre. I és que els personatges de l’obra són dos actors i una directora que, més enllà de muntar peces teatrals, estan dins un remolí personal sobre què és la identitat personal, familiar i social. Una comèdia que permetrà al públic riure dels tòpics sobre la identitat i gaudir de tres grans actors com són Miquel Àngel Torrens, qui encarna un personatge amb el seu propi nom, Guiem Juaneda i Bàrbara Nicolau. Destaca a la fitxa artística Miquel Adrover, Premi Nacional de Disseny i premi Perry Ellis (l’Òscar de la Moda), qui ha aportat un vestit i un complement l’attrezzo de l’obra, en el qual també hi han fet feina Miramar i Sandra Arroyo. L’escenografia ha anat a càrrec d’Elisa Martínez.

Bernat és una comèdia sobre la identitat escrita per Jeroni Obrador.

Bernat és una comèdia sobre la identitat escrita per Jeroni Obrador.

Tshock Cultura Emocional és la productora de l’espectacle, qui després de 54 anys ha editat un especial del Santanyí, una publicació quinzenal que fundà Bernat Vidal i Tomàs juntament amb el periodista Perico Pomar, que es repartirà amb l’entrada de l’espectacle. Tant al quinzenal com a la comèdia es veuen les relacions de l’apotecari, escriptor i dinamitzador cultural, amb grans autors com Josep Maria Llompart, Sanchis Guarner, Blai Bonet, Antònia Vicens, Antoni Vidal Ferrando, Maria Antònia Salvà, Llorenç Villalonga, Camilo José Cela o Federico Garía Lorca. Així com també la seva lluita per impulsar la llengua i la cultura a l’illa durant la Dictadura.

L’estrena serà al Teatre Principal de Santanyí divendres dia 3 de maig, i a més hi haurà una altra dia 4 i la tercera serà dissabte 11. El preu de les entrades serà de 3 euros.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència