Connect with us

Agenda

39 escalons organitza la projecció de la pel·lícula ‘Rojo’ a Manacor

Serà aquest pròxim dissabte, 4 de maig, a les 19 hores, en el Conservatori

A mitjans dels anys 70, un home estrany arriba a una tranquil·la ciutat de províncies. En un restaurant, i sense motiu aparent, comença a atacar a Claudio, un reconegut advocat. La comunitat fes costat a a l’advocat i l’agressor és humiliat i expulsat del lloc. Més tard i camí a casa, Claudio i la seva dona, Susana, són interceptats per un desconegut, determinat a cobrar-se una terrible venjança. L’advocat pren llavors un camí sense tornada, de mort, secrets i silencis.

Una de les pel·lícules triomfadores en el passat Festival de Sant Sebastià, on va guanyar els premis al Millor Director, Millor Actor (Darío Grandinetti) i Millor Fotografia. Cinema negre i crònica social es donen la mà en un contundent thriller ambientat a l’Argentina prèvia a la dictadura de Videla, quan el país ja es veia sacsejat per la violència d’una manera molt inquietant i perillosa. Entrada de franc.

Organitzen:  39 escalons, BCN Film Festival, Federació Catalana de Cineclubs i Departament de Cultura de l’Ajuntament de Manacor. Amb la col·laboració del Conservatori de Manacor.

Una de les pel·lícules triomfadores en el passat Festival de Sant Sebastià

Són tendència