Connect with us

Agenda

39 escalons organitza la projecció de la pel·lícula ‘Rojo’ a Manacor

Serà aquest pròxim dissabte, 4 de maig, a les 19 hores, en el Conservatori

A mitjans dels anys 70, un home estrany arriba a una tranquil·la ciutat de províncies. En un restaurant, i sense motiu aparent, comença a atacar a Claudio, un reconegut advocat. La comunitat fes costat a a l’advocat i l’agressor és humiliat i expulsat del lloc. Més tard i camí a casa, Claudio i la seva dona, Susana, són interceptats per un desconegut, determinat a cobrar-se una terrible venjança. L’advocat pren llavors un camí sense tornada, de mort, secrets i silencis.

Una de les pel·lícules triomfadores en el passat Festival de Sant Sebastià, on va guanyar els premis al Millor Director, Millor Actor (Darío Grandinetti) i Millor Fotografia. Cinema negre i crònica social es donen la mà en un contundent thriller ambientat a l’Argentina prèvia a la dictadura de Videla, quan el país ja es veia sacsejat per la violència d’una manera molt inquietant i perillosa. Entrada de franc.

Organitzen:  39 escalons, BCN Film Festival, Federació Catalana de Cineclubs i Departament de Cultura de l’Ajuntament de Manacor. Amb la col·laboració del Conservatori de Manacor.

Una de les pel·lícules triomfadores en el passat Festival de Sant Sebastià

Valora aquest article
Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ÚLTIMES NOTÍCIES