Connect with us

Vist a les xarxes

‘Canta y no llores’ davant la seu del PP

A iniciativa dels usuaris de Forocoches

L’enfonsada electoral del PP aquest passat 28A, després d’obtenir únicament 66 diputats, no va passar desapercebuda a les xarxes socials, com no podia ser d’altra manera. Per aquest motiu els usuaris de Forocoches decidiren enviar aquest diumenge a la seu nacional del Partit Popular un grup de mariachis.

Devers les 22.30 hores de la nit, un usuari d’aquest conegut fòrum va iniciar un fil on demanava recaptar doblers per contractar un grup de mariachis. “Podem fer alguna cosa èpica. És l’enfonsament del PP i Forocoches no pot faltar a la cita”, comentava. La crida va tardar pocs minuts a prendre forma. En un primer moment, es van demanar entre 200 i 250 euros per contractar dos mariachis, però finalment l’aportació dels interessats va superar aquesta xifra i els doblers recaptats va arribar als 500 euros. Limpulsor de la iniciativa va contractar quatre mariachis que es van desplaçar a la seu del PP a Madrid. El vídeo va ser emès en directe per YouTube. Els cantaren el “Canta y no llores”.

Els usuaris de Forocoches ja van fer una broma a Pedro Sánchez quan va dimitir com a secretari general del PSOE. En aquell moment, els usuaris van decidir coordinar-se per enviar pizzes a la seu dels socialistes a Ferraz.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com