Connect with us

Societat

El PP només salva els mobles en 20 municipis de Balears

El PP només salva els mobles en 20 municipis de Balears

Deixa de ser la primera força política en els principals pobles de Mallorca, a excepció de Santanyí

El president del PP balear, Biel Company, va reconèixer aquesta nit passada sense embuts el que estava clar. “És evident que són mals resultats, sens dubte, felicitam el PSOE per guanyar aquestes eleccions”, va dir, alhora que cercava culpables per tal de justificar la situació. “La fragmentació de la dreta ens ha jugat una mala passada, i ha impedit els resultats que volíem”, va dir. Segons Company, “l’estratègia del PSOE de mobilitzar a l’esquerra els han servit”, no només a Balears sinó també en l’àmbit estatal.

Marga Prohens va ser capaç de fer més autocrítica quan va dir “no hem estat capaços de traslladar el nostre missatge a la ciutadania”.

El PP aquest 28-A només ha estat la força política més votada a 20 municipis de les Illes, quan tradicionalment guanyava a la immensa majoria. Cap d’ells són municipis grans, a excepció de Santanyí. En concret són Ariany, Campos, Búger, Escorca, Costitx, Estellencs, Fornalutx, Mancor de la Vall, Montuïri, Muro, Petra, Porreres, Sa Pobla, Sant Joan, Sant Joan de Labritja, Santanyí, Sineu, Valldemossa i Vilafranca de Bonany. Els populars han deixat de ser la primera força política a indrets tan destacats com Manacor, Inca o Calvià, entre altres municipis. I tot aquest panorama, a només un grapat de setmanes de les eleccions municipals i autonòmiques.

Els populars han deixat de ser la primera força política a indrets tan destacats com Manacor, Inca o Calvià, entre altres municipis

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència