Connect with us

Actualitat

Els polítics voten fent la clàssica crida a la participació

Els polítics voten fent la clàssica crida a la participació

Tots ells han destacat la importància d’aquestes eleccions

Els primers en dipositar el seu vot han estat els cap de llista de PP i PSOE, Marga Prohens i Pere Joan Pons, que han coincidit a l’hora de qualificar la jornada de “transcendental” i fer una crida a la participació. Prohens, ho ha fet passades les 10.00 del matí en el Col·legi Sant Felip Neri de Palma acompanyada pel seu fill. Durant el capvespre, la candidata dels populars s’ha deixat veure per alguns col.legis electorals de Llucmajor, Campos i Felanitx.

Poc abans de les 12 hores, ha votat a Establiments el candidat dels socialistes, Pere Joan Pons.

Marga Prohens (PP) a Felanitx

La candidata dels populars, Marga Prohensa, s’ha deixat veure aquest diumenge per alguns col.legis electorals de Llucmajor, Campos i Felanitx.

Catalina Riera, batlessa de Manacor.

La batlessa de Manacor, Catalina Riera, ha votat aquest matí al Claustre del Convent, enmig de molta participació, fet que ha destacat.

Poc abans de les 12 hores, ha votat a Establiments el candidat dels socialistes, Pere Joan Pons. El número u dels socialistes, l’únic dels actuals diputats en el Congrés que repeteix com a cap de llista, ha valorat el dia com “un dia important, un dia transcendental” i ha assegurat afrontar-lo “amb molta il·lusió i ganes”.

Carles Grimalt, d'Unides Podem, votant a Manacor el 28-A.

El líder de Podem Manacor, Carles Grimalt, també ha dipositat el seu vot a la seu de la Institució Mossèn Alcover, destacant les cues de gent que es podien veure a la pràctica totalitat de col·legis electorals de la ciutat.

El candidat de Ciudadanos, Joan Mesquida, que ha votat en el col·legi del Secar de la Real, ha compartit a Twitter el moment del seu vot assenyalant que “per a un demòcrata avui és un gran dia, el millor dia”.

La candidata de Unides Podem, Antònia Jover, ha votat també a Palma, precisament, en el carrer Pablo Iglesias. Curiositats de la vida. Jover ha considerat que “és un dia molt important per a la democràcia”, animant a la gent “anar a votar”.

Passades les dotze del migdia ha votat a Alaró, el candidat de la coalició liderada per Més i batle de la localitat, Guillem Balboa, fent una crida “perquè les llibertats guanyin a l’odi”. La candidata de Vox, Malena Contestí, ha votat a S’Arenal, mentre que el candidat del Pi, Joan Miralles, ho ha fet al Teatre de Porreres acompanyat d’una de les seves filles, animant a la gent “a votar sense por”.

Al marge dels candidats per Balears al Congrés, altres polítics també han exercit el seu dret al vot. La batlessa de Manacor, Catalina Riera, ho ha fet al Claustre del Convent, enmig de molta participació, fet que ha destacat, recordant la importància d’apostar pels partits de caràcter regionalista a l’hora de defensar els interessos de les Illes davant Madrid. El líder de Podem Manacor, Carles Grimalt, també ha dipositat el seu vot a la seu de la Institució Mossèn Alcover, destacant les cues de gent que es podien veure a la pràctica totalitat de col·legis electorals de la ciutat.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *