Connect with us

Actualitat

Cosme Bonet visita Son Servera

Ha anunciat que el Consell de Mallorca publicarà en breu les ajudes en matèria d’informació al turisme per a municipis

Les ajudes per a municipis en matèria d’informació al turisme es publicaran “en breu”, segons ha avançat aquest divendres el conseller d’Economia i Hisenda del Consell de Mallorca, Cosme Bonet, durant una visita a Son Servera. Bonet ha assegurat que el Consell “ha fet un gran esforç per millorar la informació turística” i ha destacat que la institució insular “aviat rebrà les competències en promoció turística”.
Amb això, podran potenciar la marca Mallorca, pel que “és necessari anar de la mà dels ajuntaments de l’Illa i del sector turístic”, segons ha indicat el conseller.
Durant la seva visita, el conseller s’ha reunit amb la batlessa de Son Servera, Natalia Troya, amb qui ha parlat del turisme de la zona. També han participat en aquesta trobada la directora insular de Turisme, Promoció Econòmica i Artesania, Paula Ginard, així com regidors de l’equip de govern municipal.
Després, s’han desplaçat fins a l’Oficina d’Informació Turística de Cala Bona per veure el treball de promoció dels llocs de la zona i el contacte amb els visitants.
A continuació, el conseller s’ha reunit amb els representants del Consorci Turisme de Son Servera i Sant Llorenç que gestionen conjuntament la zona de Cala Millor.
Finalment, ha mantingut una trobada amb l’Associació Hotelera de Cala Millor, coincidint amb la seva assemblea general.

Són tendència