Connect with us

Oci i Cultura

Manacor té un ‘Bosc encantat’

Manacor té un 'Bosc encantat'

Un esdeveniment familiar que s’ha celebrat a la Torre dels enagistes, la seu del Museu d’Història de Manacor, durant aquest dissabte

Aprofitant la Setmana del Llibre i l’exposició “Contes infantils de la guerra”, la zona enjardinada del Museu d’Història de Manacor s’ha convertit aquest dissabte en un bosc encantat ple de personatges de contes que han explicat històries han compartit amb tots els infants que ho han volgut les seves cases, els seus instruments màgics i les seves històries.

Ball de Sant Marc a la Plaça des Mercat de Manacor

Però els més grans també han pogut gaudir de la parada d’intercanvi de llibres històrics que ha organitzat l’Associació d’Amics del Museu. I a més, passades les 12.30 hores la música i el vermut literari que ha ofert tapes, begudes i còctels amb base literària han fet omplir de gent la clastra de la Torre dels Enagistes.

Ballada de Sant Marc

Les ganes de festa també han arribat a la plaça de Ramon Llull, on s’ha celebrat la ja tradicional ballada de Sant Marc. Aquesta activitat, que impulsa l’Escola Municipal de Mallorquí ha aplegat balladors i balladores, que al compàs de les cançons del grup Galivança, han desplegat jotes, mateixes, fandangos i boleros per tota la plaça.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència