Connect with us

Comunitat

Detinguts dos piròmans a Palma

Se’ls acusa de la crema de diversos contenidors

Agents de la Policia Nacional juntament amb la Policia Local, han detingut a dos homes de 48 i 51 anys, com a presumptes autors d’un delicte d’incendi provocat amb risc per a les persones, com a presumptes responsables de la crema de dues bateries de contenidors, diversos vehicles i la façana d’un edifici.

Els fets van ocórrer la matinada del passat diumenge al voltant de les 5 de la matinada quan es va originar un incendi d’una bateria de quatre contenidors, tres vehicles estacionats i part d’una façana d’un immoble.

Amb motiu de l’increment d’incendis de contenidors, que superava les estadístiques dels causats per motius fortuïts o accidentals, davant l’evidència que eren provocats i que les accions anaven en augment, es va intensificar la col·laboració amb Policia Local, establint un dispositiu de prevenció per part dels dos cossos policials per tot el municipi de Palma.

Se’ls atribueix la crema de nou contenidors, vuit vehicles i la façana d’un edifici i a més, a un d’ells, la temptativa de crema de dos contenidors, amb una valoració aproximada de més de cent mil euros. A més a un d’ells, se li atribueix a més la temptativa de crema de dos contenidors al carrer Pablo Iglesias, en data 25 de febrer, si bé no van arribar a incendiar-se.

Durant l’arrest dels dos detinguts que va tenir lloc el passat dilluns, es van intervenir dos bidons de cinc litres amb material inflamable i vuit encenedors.
Se segueix la recerca per a determinar la seva implicació en altres incendis, ja que queden pendents el resultat de diverses gestions.

Durant l’arrest dels dos detinguts que va tenir lloc el passat dilluns, es van intervenir dos bidons de cinc litres amb material inflamable i vuit encenedors

>
Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *