Connect with us

Actualitat

El PP es mostra partidari d’afavorir la implantació d’hotels boutique a Manacor

La reestructuració urbanística de la ciutat serà un dels eixos centrals del programa de govern del partit conservador

El Partit Popular de Manacor ha anunciat que esta treballant en la confecció d’un programa electoral que  faran públicen les pròximes setmanes. Han avançat que l’urbanisme, en totes les seves variants, serà una pedra angular del seu programa de govern. Els conservadors es manifesten “disposats a presentar un projecte a mig i llarg termini que sembri les bases per a un replantejament del centre de la ciutat”. 

Una de les seves prioritats “serà agilitzar les concessions de llicències d’obra aprovades, tant per a reformes com per a nova construcció. El fet d’afavorir que els particulars que ho desitgin puguin començar com més aviat millor les seves obres, permetrà també que l’Ajuntament augmenti la recaptació provinent d’aquest àmbit”. En la seva opinión, “l’increment d’aquests ingressos permetrà mantenir els serveis i infraestructures actuals, a més de seguir abaixant tributs municipals com l’Impost de Béns Immobles (IBI)”. També han anunciat que paral.lelament tots els sectors relacionats amb la construcció i la reforma, com picapedres, guixaines, vidriers, fusters, llanterners, arquitectes, aparelladors o electricistes; també veuran incrementada la seva activitat laboral.

“La reestructuració del departament d’Urbanisme serà una premisa indispensable per a treure endavant el projecte del Partit Popular”

El PP de Manacor també té l’intenció de prendre mesures per afavorir els hotels boutique o hotels d’interior. “Aquest fet va, indefectiblement lligat a una millora substancial de la zona centre, a més de la reactivació econòmica que això suposa. Al voltant d’aquests establiments s’obrin nous comerços locals que reactiven la zona i contribueixen a la seva dinamització. Prenem d’exemples indrets on aquesta fórmula funciona com Santanyí, Artà o Alcúdia entre d’altres”.

“La reestructuració del departament d’Urbanisme serà una premisa indispensable per a treure endavant el projecte del Partit Popular”, han afegit.

 

Són tendència