Connect with us

Actualitat

Anuncien una concentració davant de l’Ajuntament de Llucmajor per a evitar un desnonament

Stop Desnonaments Mallorca denuncia que el Consistori pretén dividir a la família Santiago Moreno reubicant-la en municipis diferents

La Plataforma Stop Desnonaments Mallorca ha convocat per aquest dimecres, dia 24, a les 19 hores del capvespre, una concentració a les portes de l’Ajuntament de Llucmajor coincidint amb la celebració d’un Ple municipal. Segons SDM, “l’Ajuntament de Llucmajor pretén dividir a la família Santiago Moreno. Desnonar a la meitat i separar entre dos pobles molt distants als membres d’aquesta família”. La Plataforma es demana com es continuaran cuidant entre si?, tenint en compte que entre els integrants de la família afectada hi ha persones que no es poden valer per si mateixes, a causa del ser grau de dependència.

Segons la Plataforma, “no es tracta de simple incompetència de l’ajuntament. És un intent de treure als pobres del poble, deixar-los més desemparats que abans i tractar de facilitar que en el futur siguin tutelats”. També recorden que assistiren al Ple celebrat el mes passat i que no els deixaren intervenir.

>
Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *