Connect with us

Comunitat

El SOIB obre un procés de preselecció per a docents que vulguin treballar en el Regne Unit

L’agència Uteach ofereix llocs de personal docent en les àrees de Matemàtiques , Física , Química , TIC , Biologia i ciències en general

El Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB) està duent a terme un procés de preselecció per a docents que vulguin tenir una experiència de treball en col·legis públics i privats del Regne Unit. Per mitjà d’aquest procés l’agència Uteach ofereix llocs de personal docent en les àrees de Matemàtiques , Física , Química , TIC , Biologia i ciències en general, filologia en llengües modernes per impartir classes de llengua castellana i francesa o de llengua castellana i alemanya, així com docents de primària.

El termini de presentació de sol·licituds acaba el 31 de maig i les entrevistes de preselecció es realitzaran el 8 de juny. Les persones interessades a treballar com a docents de Primària i Secundària a la regió sud-est del Regne Unit i voltants de Londres han de tenir una qualificació docent, ja sigui llicenciatura, diplomatura o grau més CAP o màster del professorat, o bé estar en condicions d’obtenir-lo en la data en què finalitzi el procés de selecció.

Els candidats han de tenir un nivell mínim d’anglès de B2 per ensenyar a secundària, i de C1 per a primària. Per a aquest procés no és necessari acreditar el nivell d’idioma amb un certificat oficial, ja es podrà avaluar el nivell exigit durant les entrevistes.

L’agència Uteach ofereix un contracte d’un o dos anys, amb possibilitat d’incorporació a la plantilla amb un contracte indefinit. A més, els docents rebran formació gratuïta per estar completament preparats per ensenyar des del seu primer dia de classe al Regne Unit i tindran accés a una plataforma elearning.

Són tendència