Connect with us

Actualitat

Detinguts dos homes per més de 50 robatoris en habitatges de diversos municipis de Mallorca

Es tracta de dos ciutadans albanokosovars, que accedien a l’interior de vivendes de luxe, i sempre actuaven de matinada

La Guàrdia Civil ha procedit a la detenció de dos ciutadans albanokosovars com a presumptes autors de diversos robatoris a l’interior de domicilis de Mallorca. Les investigacions s’iniciaren a finals de l’any passat quan es començaren a investigar una sèrie de robatoris comesos en diferents nuclis urbans, en els quals els autors sempre empraven el mateix modus operandi, accedien a l’interior d’habitatges de luxe, sempre de matinada quan els seus habitants es trobaven dormits.

Amb la intenció de despistar als investigadors cometien els robatoris sempre en diferents zones, des de Portals Nous fins a Artà, Son Serra de Marina, Valldemossa, Sant Joan, entre altres localitats. Per a això empraven diverses eines que utilitzaven per a accedir a l’interior amb diverses tècniques, bé forçant els panys, o bé realitzant diferents perforacions a les portes per a aconseguir obrir-les, utilitzant en algunes ocasions palanques. A Valldemossa van crear una gran alarma social, ja que en una sola nit van cometre tres robatoris amb distints habitatges. Per a cometre els robatoris, amb anterioritat als mateixos muntaven operatius de vigilància per a assegurar-se l’èxit i evitar la presència policial, la qual cosa demostra l’especialització dels detinguts, sent uns dels grups més actius dels últims anys.

Detinguts dos homes per més de 50 robatoris en habitatges de diversos municipis de Mallorca

Com a resultat de l’operació s’han confiscat quatre vehicles d’alta gamma, tres d’ells sostrets en els robatoris , un d’ells de la marca Porche valorat en 145.000 euros. Aquests vehicles eren emprats pels detinguts per a cometre els robatoris i els estacionaven en diferents indrets de l’illa a conveniència, per a assegurar-se la fugida en cas de ser sorpresos.

Aquest passat dilluns, agents de la Guàrdia Civil de Pont d’Inca i Llucmajor practicaren un registre domiciliari en un habitatge situat en Es Pil.larí i detenien als autors dels robatoris. Com a resultat de l’operació s’han confiscat quatre vehicles d’alta gamma, tres d’ells sostrets en els robatoris , un d’ells de la marca Porche valorat en 145.000 euros. Aquests vehicles eren emprats pels detinguts per a cometre els robatoris i els estacionaven en diferents indrets de l’illa a conveniència, per a assegurar-se la fugida en cas de ser sorpresos.

Un registre domiciliari en un habitatge situat en Es Pil.larí va permetre la seva detenció. Com a resultat de l’operació s’han confiscat quatre vehicles d’alta gamma, tres d’ells sostrets en els robatoris , un d’ells de la marca Porche valorat en 145.000 euros

Igualment s’han intervingut al voltant de 6.000 euros entre els quals es troben moneda estrangera, així com part de les eines utilitzades en els robatoris. L’operació continua oberta a l’espera de l’esclariment de més de 50 robatoris que se’ls imputen. No es descarten noves detencions.

 

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència