Connect with us

Actualitat

El fort vent provoca nombroses incidències arreu de Mallorca

Les pluges, el vent i els fenòmens costaners mantenen aquest dissabte en alerta de nivell taronja, nivell important, a bona part de les Balears

La imatge que il·lustra aquesta notícia fa referència al fort temporal que regnava a primera hora d’aquest dissabte en el port de Cala Rajada. El vent bufava amb tota força que han arribat a registrar-se ones de fins a sis metres, com pot apreciar-se en aquesta fotografia captada pel nostre company Antoni Estarellas. En el cas de les Balears, el Llevant de Mallorca es troba en alerta taronja, per fenòmens costaners i vent, amb vents de l’est i nord-est de força 7 a 8 i ones de més de 4 metres.

El vent bufava amb tota força que han arribat a registrar-se ones de fins a sis metres, com pot apreciar-se en aquesta fotografia captada pel nostre company Antoni Estarellas.

Incidències fort vent a Mallorca

Caiguda d’arbres, carreteres tallades, tall de subministrament elèctric són només algunes de les incidències que s’han registrat aquest dissabte en alguns municipis de Mallorca. Sóller i Calvià també han sofert les conseqüències de manera destacada.

Caiguda d’arbres, carreteres tallades, tall de subministrament elèctric són només algunes de les incidències que s’han registrat aquest dissabte en alguns municipis de Mallorca. Sóller i Calvià també han sofert les conseqüències de manera destacada. En la zona Sud de l’illa, alguns arbres han caigut sobre vehicles estacionats en el carrer, fet que ha provocat la intervenció dels Bombers de Mallorca. Es recomana precaució a l’hora de circular per la carretera.

Foto: Antoni Estarellas.

Rachas máximas (km/h) de viento en las últimas 12 horas en #Baleares

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència