Connect with us

Actualitat

Imposades 12 sancions als grans tenidors per incomplir la Llei d’Habitatge de Balears

El Servei d’Inspecció ha detectat 5.731 habitatges no inscrits i n’ha inspeccionat ja 486, dels quals el 30% estan buits

El Govern ha començat a imposar sancions per incomplir la llei de l’habitatge de Balears. Durant els primers 3 mesos de l’any, el Govern ha obert 6 expedients sancionadors a entitats financeres i fons voltor per un valor total de 180 mil euros per no haver cedit pisos buits per lloguer social com marca la llei.

Els serveis inspectors han localitzat 5.700 habitatges no inscrits. De 486 ja inspeccionats, el 60 per cent estan llogats però un 30 per cent s’ha comprovat que estan buits, en concret 146. D’altra banda, dels 1.039 habitatges buits ja cedits per lloguer social, ja s’han inspeccionat 45 i la majoria són aptes per llogar-los aviat. En canvi, 15 s’han trobat ocupats o estan en molt mal estat. Davant la manca de col·laboració d’alguns grans propietaris per accedir-hi, s’han obert 4 expedients sancionadors per valor de 60 mil euros.

El Govern també ha posat dues sancions per valor de 30 mil euros per no pagar les despeses de les comunitats de veïnats.

Oberts 6 expedients sancionadors a entitats financeres i fons voltor per un valor total de 180 mil euros per no haver cedit pisos buits per lloguer social

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència