Connect with us

Actualitat

Un veïnat de Cala Rajada, de 88 anys, és condemnat per abusar d’una menor

Els fets jutjats a l’Audiència de Palma es remunten al mes d’octubre de 2017

L’Audiència de Palma ha condemnat aquest dilluns a dos anys de presó a un home de 88 anys per abusar sexualment d’una nina de vuit anys, en una botiga de Cala Rajada, en el municipi de Capdepera, a l’octubre de 2017.

L’octogenari acusat ha reconegut els fets davant la secció primera. S’ha declarat autor d’un delicte d’abús sexual. La sala li ha apreciat la circumstància atenuant de reparació del mal, ja que ja ha pagat mil euros en concepte de responsabilitat civil.

Després de confessar els càrrecs, la presidenta del tribunal ha dictat sentència ‘in voce’ contra l’acusat. Li ha imposat dos anys de presó, cinc anys de llibertat vigilada amb la condició que realitzi un programa d’educació sexual, una indemnització de mil euros, que ja ha abonat, i la prohibició d’aproximar-se i comunicar-se amb la víctima durant sis anys.

L’encausat, que inicialment s’enfrontava a una petició de pena de quatre anys de presó, no ingressarà en la presó perquè l’Audiència de Palma li ha suspès la condemna per un període de tres anys en què no podrà delinquir i amb la condició que realitzi un curs d’educació sexual.

Li ha imposat dos anys de presó, cinc anys de llibertat vigilada amb la condició que realitzi un programa d’educació sexual, una indemnització de mil euros, que ja ha abonat, i la prohibició d’aproximar-se i comunicar-se amb la víctima durant sis anys

Són tendència