Connect with us

Actualitat

Sant Llorenç aconsegueix recuperar bona part de l’arxiu del Jujtat de Pau greument afectat per la torrentada

La intervenció dels arxivers de Capdepera, Muro, Campos i del personal del mateix ajuntament han fet possible recuperar bona part de la documentació

La greu torrentada que va tenir lloc el passat 9 d’octubre al municipi de Sant Llorenç des Cardassar, va posar en greu perill la documentació del Jutjat de Pau del poble. Per això, des de l’Ajuntament, es van posar en marxa diverses línies d’actuació per tal d’intentar recuperar l’arxiu i apaivagar al màxim possible els danys soferts.

Les persones encarregades de dur a terme les diferents i nombroses tasques, i gràcies a les quals la recuperació ha estat possible, han estat Maria Massanet i Gori Rexach, arxivers de Capdepera, Sebastià Riutort, arxiver de Muro, Beatriu Zamorano, arxivera de Campos i Catalina Ferrer i Núria Llull, personal que pertany al propi Ajuntament de Sant Llorenç.

El pròxim, 25 d’abril, a l’Espai 36 es durà a terme la presentació del llibre “Recuperació de l’Arxiu del Jutjat de Pau de Sant Llorenç (09/10/2018 – 14/01/2019)” i l’exposició del material.

El resultat d’aquesta àrdua tasca, es presentarà el proper dijous, 25 d’abril, a la Sala Principal de l’Espai 36 de Sant Llorenç. Concretament es durà a terme la presentació del llibre “Recuperació de l’Arxiu del Jutjat de Pau de Sant Llorenç (09/10/2018 – 14/01/2019)” i  l’exposició del material.

Aquest acte anirà a càrrec de Catalina Ferrer, Núria Llull, Maria Massanet, Gori Rexach, Sebastià Riutort i Beatriu Zamorano. A més, també comptarà amb la presència d’Isabel Moll, Montse Furment i Dolors Medrano.

Aquest important esdeveniment s’inclou dintre dels actes programats per l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar a la III Diada Salvador Galmés.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència