Connect with us

Comunitat

Detingut l’autor d’una vintena de robatoris d’aspersors en finques agrícoles de Mallorca

Principalment a finques de Sa Pobla i Muro

La Guàrdia Civil ha detingut a un home com a presumpte autor d’un delicte continuat de furt d’aspersors (aproximadament una vintena) en explotacions agrícoles de diverses localitats de Mallorca, principalment de Sa Pobla i Muro.

En el marc de les recerques duites a terme pels agents de la Guàrdia Civil dedicats a la recerca dels delictes ocorreguts en zones rurals, explotacions agrícoles i cases de camp, es va tenir coneixement a través de les denúncies interposades pels perjudicats, de la sostracció continuada d’aspersors per a sistema de reg, en les explotacions agrícoles dedicades majoritàriament al cultiu de patates en les esmentades localitats.

Després de diverses actuacions i gestions, els agents de la Guàrdia Civil, van identificar i posteriorment van detenir a un home de 45 anys com a presumpte responsable. Els investigadors han determinat que l’autor, sempre durant el dia, en les hores que els responsables dels cultius s’absentaven per anar a dinar, s’apoderava dels aspersors que es trobaven a la vora dels camins que envolten les dues localitats afectades. Els propinava un cop amb un martell arrencant-los de la seva ubicació, causant danys al sistema de reg i deixant el cultiu sense aigua fet que podia perjudicar les collites. S’han pogut recuperar uns 300 aspersors.

En total, s’han pogut recuperar uns 300 aspersors

 

Valora aquest article
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *