Connect with us

Comunitat

Detingut l’autor d’una vintena de robatoris d’aspersors en finques agrícoles de Mallorca

Principalment a finques de Sa Pobla i Muro

La Guàrdia Civil ha detingut a un home com a presumpte autor d’un delicte continuat de furt d’aspersors (aproximadament una vintena) en explotacions agrícoles de diverses localitats de Mallorca, principalment de Sa Pobla i Muro.

En el marc de les recerques duites a terme pels agents de la Guàrdia Civil dedicats a la recerca dels delictes ocorreguts en zones rurals, explotacions agrícoles i cases de camp, es va tenir coneixement a través de les denúncies interposades pels perjudicats, de la sostracció continuada d’aspersors per a sistema de reg, en les explotacions agrícoles dedicades majoritàriament al cultiu de patates en les esmentades localitats.

Després de diverses actuacions i gestions, els agents de la Guàrdia Civil, van identificar i posteriorment van detenir a un home de 45 anys com a presumpte responsable. Els investigadors han determinat que l’autor, sempre durant el dia, en les hores que els responsables dels cultius s’absentaven per anar a dinar, s’apoderava dels aspersors que es trobaven a la vora dels camins que envolten les dues localitats afectades. Els propinava un cop amb un martell arrencant-los de la seva ubicació, causant danys al sistema de reg i deixant el cultiu sense aigua fet que podia perjudicar les collites. S’han pogut recuperar uns 300 aspersors.

En total, s’han pogut recuperar uns 300 aspersors

 

Valora aquest article
>
Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *