Connect with us

Comunitat

Company compensa a Marga Durán per la candidatura de Mateu Isern a Cort

Serà la número dos en la llista del PP al Parlament per Mallorca

L’actual portaveu del PP a l’Ajuntament de Palma, Marga Durán, serà el braç dret del president del partit conservador, Biel Company, en les pròximes eleccions autonòmiques del mes de maig. El seu nom, no s’ha desvelat fins aquest dissabte, quan el mateix president del partit ha donat a conèixer la llista autonòmica dels populars en el transcurs d’un acte celebrat al Castell de Bellver.

El número tres serà l’actual secretari general del partit a les Illes, Antoni Fuster; el cinc és per a l’actual batle de Campos Sebastià Sagreras i el sis recau en la manacorina Núria Riera. “És una candidatura que combina gent jove amb experiència i hem volgut donar un paper important a Palma pel que representa per a Mallorca”, ha declarat Company. La llista autonòmica també recupera a molts de veterans com a Miquel Vidal; l’exconsellera Mabel Cabrer o l’exvicepresident del Govern de José Ramón Bauzá, Antoni Gómez. A la llista també hi podem trobar altres noms com el batle de Montuïri, Jaume Bauzá.

La llista autonòmica també recupera a molts de veterans com a Miquel Vidal; l’exconsellera Mabel Cabrer o l’exvicepresident del Govern de Bauzá, Antoni Gómez

Són tendència