Connect with us

Actualitat

Felanitx disposarà d’un ‘Espai de Dones’

L’objectiu principal serà impulsar l’associacionisme femení i l’assessorament als municipis del voltant en matèria d’igualtat

L’Espai de Dones, que s’obrirà en un local proporcionat i habilitat per l’Ajuntament de Felanitx, permetrà centralitzar i millorar la informació, l’orientació, els recursos i l’assessorament que s’ofereix a les dones en temes d’igualtat. L’Espai de Dones s’ha aprovat per unanimitat al ple del municipi i se situarà a l’Estació enològica de Felanitx.
La signatura d’aquest conveni de col·laboració interinstitucional per a la posada en marxa de l’Espai de Dones ha tingut lloc a l’Ajuntament de Felanitx per part del vicepresident segon i conseller executiu de Participació Ciutadana i Presidència del Consell de Mallorca, Jesús Juan Jurado i el batle Joan Xamena. A l’acte també hi han assistit la directora insular d’Igualtat del Consell de Mallorca, Nina Parrón i la regidora de Serveis Socials, Isabel Montero.
Amb aquest pas, ja són quatre els Espais de Dones que s’han creat a Mallorca en aquesta legislatura, afegint-se als ja actius d’Inca, Manacor i Sa Pobla.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència