Connect with us

Actualitat

Jaume Mut serà el número dos de Catalina Riera a la llista d’El Pi a Manacor

La formació regionalista ha presentat aquest dissabte a Manacor les llistes al Parlament, Consell de Mallorca i a la capital del Llevant

L’actual president del Comitè Local d’El Pi a Manacor, Jaume Mut, dóna el seu segon pas endavant en el món de la política en només sis mesos, després d’haver acceptat ser el número dos de Catalina Riera en la candidatura que presenta la formació regionalista en les eleccions municipals del pròxim 26 de maig. La de Mut és l’única novetat que presenta la candidatura de Manacor en els llocs capdavanters. La totalitat de regidors d’El Pi en la present legislatura figuren novament en la candidatura. Al llarg de la llista si podem trobar cares noves, respecte a la llista presentada l’any 2016.

L’actual president del Comitè Local d’El Pi a Manacor, Jaume Mut (en el centre de la imatge) , dóna el seu segon pas endavant en el món de la política en només sis mesos, després d’haver acceptat ser el número dos de Catalina Riera.

1 CATALINA RIERA
2 JAUME MUT
3 BEL FEBRER
4 JOAN SAGRERA
5 MATEU JUAN
6 MIQUEL PERELLÓ
7 BÀRBARA SUREDA
8 JORDI CALDENTEY
9 LAURA HURTADO
10 PETRA PILAR RIERA
11 SALVADOR VADELL
12 TONI HINOJOSA
13 MARIA FEMENIAS
14 BEGOÑA SÁNCHEZ
15 TOMEU GOMILA
16 COLOMA SANTANDREU
17 XISCA GALMÉS
18 MARIA ANTÒNIA PASTOR
19 XISCO AMOR
20 GUILLEM NICOLAU
21 XISCO MATEU

La de Mut és l’única novetat que presenta la candidatura de Manacor en els llocs capdavanters. La totalitat de regidors de la present legislatura figuren novament en la llista

La candidatura de Manacor s’ha presentat oficialment aquest dissabte en el transcurs d’un acte celebrat a la Plaça Ramon Llull, que també ha servit per presentar les llistes que presenta El Pi al Parlament i al Consell de Mallorca.

La candidatura s’ha presentat oficialment aquest dissabte en el transcurs d’un acte celebrat a la Plaça Ramon Llull de Manacor, que també ha servit per presentar les llistes que presenta El Pi al Parlament i al Consell de Mallorca. Durant l’acte han intervingut tots els caps de llista, fins i tot, Josep Melià, candidat a la batlia de Palma. Catalina Riera ha fet un repàs a la seva gestió durant la present legislatura a l’Ajuntament de Manacor, principalment durant els mesos que ha presidit el Consistori, des del convenciment d’haver complit els compromisos adoptats davant la ciutadania ara fa 4 anys.

“Hem adoptat decisions encaminades en fer un Manacor més amable, més accessible, més humà, més sostenible i més sa”, ha declarat l’actual batlessa i candidata. Ha fet especial incís a l’hora de destacar les reformes executades en més d’un centenar de carrers del municipi, (ho ha considerat un fet històric que no havia passat mai), la transformació del centre històric al voltant del Claustre i del Convent, el Parc de Na Molla, millores en els edificis públics, ha destacat la inversió d’un milió d’euros destinats en la millora de bona part dels centres educatius del municipi, 900.000 en les instal·lacions esportives, i la millora d’altres serveis públics, fent al·lusió als aparcaments públics de la ciutat. Ha destacat com a projecte de futur la necessitat de consolidar el sentiment de pertinença a Manacor.

Catalina Riera ha destacat les reformes executades en més d’un centenar de carrers del municipi, (ho ha considerat un fet històric que no havia passat mai), la transformació del centre històric al voltant del Claustre i del Convent, el Parc de Na Molla, millores en els edificis públics, així com la inversió d’un milió d’euros destinats en la millora de bona part dels centres educatius del municipi

Durant l’acte també han intervingut Xisca Mora, Joan Miralles, Lina Pons i Jaume Font. Tots ells han centrat les seves intervencions en la necessitat i la importància dels partits regionalistes a l’hora de prendre decisions des de les institucions de les Illes i des de Madrid, ressaltant Font que el REB aprovat pel govern de l’Estat va ser gràcies a la mediació d’El Pi amb Coalició Canària, reconeguent la necessitat de millorar-lo i reforçar-lo.

Són tendència