Connect with us

Comunitat

El PP celebra el seu primer míting del 28A a Manacor

Un centenar de persones donen suport als candidats en un acte a l’aire lliure, celebrat a Sa Bassa

Prohens, Maria Antònia Sansó, Biel Company i Llorenç Galmés, en un moment de l’acte celebrat aquest divendres a Sa Bassa.

El PP de Balears ha celebrat aquest divendres a la nit el seu primer míting del 28A a Manacor. El primer de la campanya en la ciutat, amb la vista posada en les pròximes generals i autonòmiques del 28 d’abril, i les municipals i europees del 26 de maig. L’acte s’ha celebrat a Sa Bassa i va reunir a un centenar llarg de persones. Pedro Sánchez, l’actual situació política que es viu a Catalunya i el pla de mesures de Pablo Casado centraren la intervenció de la cap de llista del PP al Congrés dels Diputats, Marga Prohens.

Per la seva banda, el president regional del partit, Biel Company, va dir que “esteim davant una campanya transcendental on ens jugam molt”, en referència al futur polític i social de l’Estat. Company també va demanar als assistents “votar amb el cor, però també amb el cap”.

Pedro Sánchez, l’actual situació política que es viu a Catalunya i el pla de mesures de Pablo Casado centraren la intervenció de la candidata, Marga Prohens

Són tendència