Connect with us

Comunitat

El PP inclou a Catalina Sureda i Pedro Rosselló a la llista del Consell de Mallorca

La regidora del PP a l’ajuntament de Palma, Antònia Roca, persona poc coneguda en els àmbits polítics de l’illa, serà la número dos de Llorenç Galmés

El PP ha fet públic aquest divendres la resta d’integrants de la llista que encapçala, Llorenç Galmés, al Consell de Mallorca. El partit l’ha definida com “un equip jove però amb experiència”. La regidora del PP a l’ajuntament de Palma, Antònia Roca, persona poc coneguda en els àmbits polítics de l’illa, serà la número dos de la llista. Fa uns mesos, defrancdigital ja va avançar als seus lectors que Roca podria ser la persona escollida per acompanyar a Galmés. La candidata dels populars a Felanitx, Catalina Soler, hauria rivalitzat amb Roca per a ser ella l’escollida.

Entre els integrants hi trobam a dues ex-primeres vares de Manacor. Catalina Sureda, que feia anys que havia desaparegut de les travesses polítiques dels populars, i Pedro Rosselló, absència destacada a les llistes dels populars a Manacor. Mauricio Rovira, Jeroni Salom i Catalina Cirer són els únics que repeteixen a la llista respecte als consellers insulars d’aquesta legislatura. El manacorí, Nofre Riera, no hi figura.

Entre les novetats també hi podem trobar a l’exbatle d’Inca, Rafel Torres.

Són tendència