Connect with us

Oci i Cultura

Comença la Mostra de Teatre Escolar de Son Servera

Als tallers municipals de teatre, dirigits pel dramaturg Arnau Serra, hi participen 70 nins i nines d’edats compreses des dels 3 fins als 17 anys

La Mostra Municipal de Teatre Escolar de Son Servera va començar el passat dimecres amb les representacions del grup d’alumnes del taller municipal de teatre d’entre 4 i 8 anys. Els nins representaren tres obres en funció de la seva edat: La princesa ratolina, L’arc de triomf del rei i Això era i no era… Cada obra es va fer en sessió matinal per a les escoles, i sessió oberta al públic en general. En total passaren pel Teatre La Unió més de 700 espectadors.

El dilluns 29 de maig serà el torn del grup de l’IES, que representaran La sala d’espera. El dimecres 31 els grups de 9 a 12 anys, faran el mateix amb les
obres Explica’m un secret! i Anem de noces! Totes les obres estan escrites i dirigides per Arnau Serra.

Als tallers municipals de teatre, dirigits pel dramaturg Arnau Serra, hi participen 70 nins i nines d’edats compreses des dels 3 fins als 17 anys, que durant tot l’hivern treballen l’expressió i la interpretació a través de jocs actorals.

Els tallers varen néixer l’any 2001 amb una trentena d’alumnes i actualment són 70 més el grup d’adults i un de persones majors. L’objectiu amb el qual varen néixer aquests tallers, explica Maria Arenas, regidora de Cultura “era crear nous espectadors pel Teatre La Unió, inculcar entre els joves el gust pel teatre i que se sentin atrets per aquesta modalitat artística, no sols com a actors o actrius, sinó també com a públic”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència