Connect with us

Actualitat

Un tall elèctric deixa més de sis hores sense llum Es Llombards a Santanyí

Els afectats han denunciat que no han estat avisats per Endesa

Una aturada en el subministrament elèctric ha deixat sense servei aquest divendres, durant més de sis hores, al nucli poblacional d’Es Llombards a Santanyí. Aquest fet, ha provocat que la majoria d’establiments i habitatges de la zona perdessin la llum durant tot el matí i bona part de les primeres hores del capvespre. El tall en el servei ha començat devers les 9,45 hores del matí i s’ha perllongat fins a les 16,30 hores del capvespre.

Els veïnats i comerços han explicat que la situació els ha agafat per sorpresa, ja que, segons asseguren, molts d’ells no havien rebut cap mena d’avís previ ni cap notificació. Els comerciants han recordat que, en aquestes situacions, el més important és que l’empresa informi sobre les tasques de manteniment per poder gestionar millor el problema. “Si t’adverteixen el dia anterior, pots minimitzar les pèrdues”, ha manifestat un dels afectats.

Sembla que el tall en el servei no es devia a tasques rutinàries de manteniment, sinó que el propòsit era intentar resoldre una avaria que hauria provocat una tempesta ocorreguda a la zona el passat dimarts. Durant el dia d’avui, de manera més minimitzada, també han sofert talls en el servei alguns indrets de Felanitx i Ses Salines. En cap dels casos, la companyia elèctrica hauria informat als usuaris.

Els veïnats i comerços han explicat que la situació els ha agafat per sorpresa, ja que, segons asseguren, molts d’ells no havien rebut cap mena d’avís previ ni cap notificació

 

Són tendència