Connect with us

Actualitat

Desmantellat el punt de venda d’heroïna més actiu de Manacor

Detingudes tres persones, dos homes i una dona

L’operació policial anomenada ‘Maduixa’ va tenir lloc a primera hora del matí d’aquest passat dimecres en una travessia del carrer Via Majòrica. Van ser detingudes tres persones, dos homes i una dona, com a presumptes autors de la venda d’heroïna des de l’interior d’un edifici “okupat” a Manacor.

Les recerques van començar a finals de l’any passat, quan es va detectar un augment del consum d’heroïna en la zona, fet que va provocar diverses queixes per part dels veïnats.

Els detinguts vivien amb les seves famílies en dos immobles de la mateixa zona, els quals tenien “okupats” des de feia tres anys i es comunicaven entre si per un pati de la planta baixa. Els detinguts utilitzaven els habitatges com a lloc de venda d’heroïna, ja que els clients acudien a l’edifici, pujaven al domicili i després de comprar la dosi sortien de l’inmoble. També s’oferia als consumidors de la droga un lloc on consumir-la.

Amb aquesta intervenció policial, es dóna per desmantellat un dels punts de venda d’heroïna més actius de la ciutat. Una vegada finalitzats els registres, els detinguts van ser traslladats a les dependències de la Policia Nacional a Manacor, per a continuar amb les diligències. Els detinguts han passat disposició judicial aquest divendres.

Els detinguts han passat disposició judicial aquest divendres

Desmantellat el punt de venda d’heroïna més actiu de Manacor
5 (100%) 1 vot[s]
>
Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *