Connect with us

Oci i Cultura

Es constitueix el Consell de la Cultura de les Illes Balears (CCIB)

Format per persones, entitats i institucions per reflexionar, debatre i dialogar entorn de les estratègies i actuacions del Govern en l’àmbit cultural

Aquest dijous s’ha constituït el Consell de la Cultura de les Illes Balears (CCIB), integrat per més de trenta membres d’arreu de les Illes Balears. La presidenta Francina Armengol ha presidit la constitució del CCIB, que presidirà la Conselleria de Cultura.

Per primera vegada a les Illes es posa en marxa un consell de cultura com a plataforma de participació en el disseny i la planificació de les polítiques públiques. Armengol ha recalcat la importància de la posada en marxa del CCIB i ha explicat que aquest òrgan assessor «permetrà que els nostres creadors i creadores tenguin veu i decisió a l’hora de confeccionar les polítiques culturals de la nostra comunitat». Per la seva banda, la consellera de Cultura, Participació i Esports, Fanny Tur, ha expressat que «És un compromís del Govern que hem complert, fixat com el primer objectiu del Pla de Cultura».

Els representants polítics han recalcat la importància de «continuar fent feina junts a través de la participació de la societat civil i les entitats que treballen dia a dia en el sector per situar la cultura en el lloc de valor que li pertoca».

El CCIB està format per persones, entitats i institucions per reflexionar, debatre i dialogar entorn de les estratègies i actuacions del Govern en l’àmbit cultural.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència