Connect with us

Comunitat

700.000 euros: Aquest és l’import que deu el Ministeri de Justícia a la Fundació Natura Parc

La situació actual posa en perill la viabilitat d’aquesta entitat que realitza tasques de control de fauna en els municipis de Mallorca, en ports i aeroports

El ple del Consell de Mallorca ha aprovat aquest dijous una iniciativa perquè el Ministeri de Justícia liquidi d’una vegada per totes el deute de 700.000 euros que manté a dia d’avui amb la Fundació Natura Parc, per la qual cosa posa en perill la viabilitat d’aquesta entitat.

La moció ha estat defensada per Cs, i ha comptat amb el suport de tots els partits i mitjançant la mateixa es demana al ministeri que cerqui una solució “al més aviat possible” per a abonar aquest deute.

La portaveu de Ciudadanos en el Consell, Catalina Serra, ha recordat “la important labor que aquesta fundació realitza en tasques de control de fauna en els municipis de l’illa, en ports i aeroports”, així com en la gestió d’animals domèstics o recollida d’animals perduts o abandonats.

Encara que el Consell no pot solucionar aquest problema, la institució demana al ministeri que pagui el que deu a Natura Parc perquè pugui continuar la seva labor de defensa i protecció dels animals, una funció que no poden exercir els ajuntaments.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *