Connect with us

Oci i Cultura

El pintor manacorí, Toni Bennassar, participarà en el IV Simposi Internacional ‘Las orillas del Barroco’ a Extremadura

El pintor Toni Bennassar.

Oferirà una ponència en la secció d’arts plàstiques en la Fundació Xavier de Salas sobre “la tècnica de la pintura al pastís en les diferents escoles barroques espanyoles

El pintor manacorí, Toni Bennassar, participarà aquest divendres, dia 12, en el IV Simposi Internacional ‘Las orillas del Barroco‘ a Extremadura, més concretament a la localitat de Trujillo. Aquesta convocatòria ha estat organitzada pel Centre d’Estudis del Barroc Iberoamericà, la Universitat d’Extremadura, la Universitat Pablo de Olavide, la Universitat de Santiago de Compostel·la i la Universitat Jaume I.

Bennassar oferirà una ponència en la secció d’arts plàstiques en la Fundació Xavier de Salas i tractarà sobre “la tècnica de la pintura al pastís en les diferents escoles barroques espanyoles”, realitzant un repàs dels pintors que en aquest període històric van utilitzar algun tipus de tècnica seca per a les seves creacions artístiques.

El pintor manacorí compartirà taula amb altres ponents de Mallorca, com Mercè Gambús de la Universitat de les Illes Balears que basarà la seva ponència en la “Restauració i actualització documental. Les pintures murals del claustre de Sant Bonaventura de Llucmajor” i d’Andreu Josep Vilallonga també de la UIB, que parlarà de “La restauració de les pintures murals de l’església de sant Antoni Abat de Palma”.

El pintor manacorí compartirà taula amb altres ponents de Mallorca, com Mercè Gambús  i Andreu Josep Vilallonga, en representació de la UIB

 

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència