Connect with us

Societat

Saps quines són les benzineres més econòmiques del Llevant i el Migjorn? Val la pena que ho sàpigues!

Aquest dos indrets de Mallorca concentren a pocs quilòmetres de distància les estacions de servei amb els preus més cars i els més econòmics de l’illa

Tenint en compte que les Illes continuen sent el territori de l’Estat amb els preus més cars a l’hora d’aturar-nos a una benzinera, a Mallorca podem trobar preus interessants a l’hora d’omplir el dipòsit del cotxe. Existeix una gran diferència de preu entre illes i fins i tot municipis.

Cal destacar que l’1 de maig de 2012, el Govern presidit per José Ramón Bauzá, va decidir aplicar l’anomenat “cèntim sanitari”, l’impost per a ajudar a finançar les competències de salut transferides a les comunitats, al 4,8 cèntims per litre de combustible, gairebé el màxim permès. Set anys després, amb el Govern de Francina Armengol, l’impost continua vigent.

Gasolinera de Portocolom.

La petita estació de servei de Portocolom maneja els preus més interessants del Migjorn i també de bona part de les estacions de servei establer-tes en el Llevant.

Basant-nos en gasolina 95, els preus més barats de les illes es troben a Menorca i els més cars a Eivissa.

Centrant-nos en les zones del Llevant i el Migjorn, la més barata es troba a Portocolom a 1,345 i les més cares, no només de la zona sinó de tota Mallorca, estan a Santanyí, Artà i Capdepera

Centrant-nos en les zones del Llevant i el Migjorn, la més barata es troba a Portocolom a 1,345 i les més cares, no només de la zona sinó de tota Mallorca, estan a Santanyí, Artà i Capdepera a 1,399 euros el litre.

També crida l’atenció que en la mateixa localitat es puguin trobar diferents preus, com seria el cas de Sant Llorenç, on la diferència es mou entre 1,368 a 1,389; a Llucmajor, d’1,384 a 1,389 i Manacor, d’1,385 a 1,389, per posar alguns exemples.

Crida l’atenció que en la mateixa localitat es puguin trobar diferents preus, com seria el cas de Sant Llorenç, on la diferència es mou entre 1,368 a 1,389; a Llucmajor, d’1,384 a 1,389 i a Manacor, d’1,385 a 1,389

Realizado con ReducirFotos.com

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència