Connect with us

Oci i Cultura

Nou concurs d’aparadors a Manacor: Amb “Les flors de maig”

Amb motiu de les Fires i Festes de Primavera 2019

L’Ajuntament de Manacor convoca per les properes Fires i Festes de Primavera un nou concurs d’aparadors “per engrescar els comerciants del municipi a fer arribar les festes als seus establiments i per donar al·licients a tots aquells que s’esforcen en decorar els seus aparadors i fer lluir Manacor”, explica la regidora de Comerç, Maria Isabel Bauzà. L’objectiu principal del IV concurs de mostradors “Manacor, el cor de Llevant” és “fomentar el dinamisme comercial i la integració dels aparadors del comerç en l’ambient festiu del municipi”, han explicat des de l’organització.

Al concurs hi poden participar tots els comerços i empreses ubicades al municipi de Manacor i que tenguin aparador, independentment de la seva activitat econòmica. Enguany com a novetat, “proposam una temàtica concreta, que és “Les flors de Maig”, que es podran combinar amb diferents elements de les Fires i Festes de Primavera i amb productes propis de cada establiment”, ha explicat la regidora de Comerç. Amb l’objectiu d’impulsar aquesta iniciativa i dotar d’eines als participants del concurs, l’Ajuntament posarà a disposició dels comerços un taller que és realitzarà amb la temàtica de “Les flors de Maig”, per donar eines i tècniques als participants.

El termini d’inscripció en el concurs acabarà dilluns dia 20 de maig. Les bases del concurs i el formulari d’inscripció es poden descarregar de la pàgina web de l’Ajuntament de Manacor (apartat Serveis i Tràmits/Comerç). A l’àrea de Comerç de l’Ajuntament també us facilitaran els documents.

El concurs preveu un premi de 300 euros pel primer classificat, un de 200 euros pel segon mostrador premiat i un tercer premi de 100 euros. Però, a més, el concurs de mostradors de Nadal de Manacor preveu premis pels quatre aparadors que aconseguesquin més “m’agrades/m’encantes” al Facebook de l’Ajuntament de Manacor.

Les bases del concurs i el formulari d’inscripció es poden descarregar de la pàgina web de l’Ajuntament de Manacor (apartat Serveis i Tràmits/Comerç)

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Feu clic a ‘M’agrada’

Facebook Pagelike Widget

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència